Activiteiten

Activiteiten

Het dansen is voor mannen en vrouwen; jong of oud, fit of wat minder vitaal, met of zonder danservaring, zonder vaste pasjes. Het gaat erom hoe jij je beweegt en dat kan elke dans of dag anders zijn. De muziek nodigt je uit hoe het op dat moment voor jou is. En dat is altijd oké.

Biodanza kun je ervaren door wekelijks te dansen! Juist dan ervaar je wat het dansen, de muziek en de verbinding met elkaar doet en geef je het een kans om het te laten integreren in je gewone leven.

Stap voor stap vindt er een verdieping plaats in de lessen, en daarmee ook een verdieping in je persoonlijke groei.

De wekelijkse groep

Biodanza betekent dans van het leven; van plezier ervaren in de dans, het bewegen op muziek tot de levensthema’s van ieder mens. Martin Buber zei: ‘ik besta door de ander’, wat je kan merken in het groepsproces dat bij biodanza zeker aanwezig is. Heel organisch hoop ik dat na een bijzonder jaar van ‘anders dansen door de lock-downs’ er weer een vaste groep gaat ontstaan. Hierbij is samen verbinding aangaan in een sfeer waar je je veilig voelt in een groep belangrijk. Dat lukt het beste als een groep stabiel is en ieder elkaar kent en vertrouwt door zo trouw mogelijk aanwezig is. Hiervoor wil ik ook een aantal weken de tijd bieden om nieuwe dansers te verwelkomen en elkaar zo leren kennen.

Hoe dat allemaal verloopt gaan we samen ervaren en mogelijk gaat de groep, net als 2 jaar geleden, dan op een gegeven moment sluiten. Waarbij de eerste maandag van de maand de groep eenmalig open is voor nieuwe deelnemers. Of dat er een korte introductiecursus aangeboden gaat worden. De tijd zal het ons wijzen.

Kom je ook? Je bent van harte welkom.

Hierbij is het volgende filmpje vast wel uitnodigend.

https://www.youtube.com/results?search_query=colin+gaat+naar+biodanza+

Bij vragen mag je me altijd bellen.

Tot dans!

 

 

Facebook User Timeline

Close