Activiteiten

Activiteiten

Het dansen is voor mannen en vrouwen; jong of oud, fit of wat minder vitaal, met of zonder danservaring, zonder vaste pasjes. Het gaat erom hoe jij je beweegt en dat kan elke dans of dag anders zijn. De muziek nodigt je uit hoe het op dat moment voor jou is. En dat is altijd oké.

Biodanza kun je ervaren door wekelijks te dansen! Juist dan ervaar je wat het dansen, de muziek en de verbinding met elkaar doet en geef je het een kans om het te laten integreren in je gewone leven.

Stap voor stap vindt er een verdieping plaats in de lessen, en daarmee ook een verdieping in je persoonlijke groei.

De wekelijkse groep

Biodanza betekent dans van het leven; van plezier ervaren in de dans, het bewegen op muziek tot de levensthema’s van ieder mens. Martin Buber zei: ‘ik besta door de ander’, wat je kan merken in het groepsproces dat bij biodanza zeker aanwezig is. Hierbij is samen verbinding aangaan in een sfeer waar je je veilig voelt in een groep belangrijk. Dat lukt het beste als een groep stabiel is en ieder elkaar kent en vertrouwt door zo trouw mogelijk aanwezig is. Op basis hiervan bied ik 2 groepen aan:

Verdiepende groep: dit is een groep dansers die al langer samen dansen. Gezamenlijk hebben we afgesproken om een commitment aan te gaan voor het komende seizoen om samen verder te dansen. Deze groep is in principe gesloten, alleen ervaren dansers met biodanza kunnen aansluiten na onderling overleg in de maand september en in januari. Heb jij biodanza-ervaring en wil je meedoen, neem dan gerust contact met mij op. Deze groep danst op de maandag van 19.30 – 21.30 uur. 

Introductie-cursus:  deze groep is voor startende, nieuwe deelnemers. Mijn doel is om 2x per jaar een introductie-cursus van 8 lessen aan te bieden; in oktober en in maart. Als er minimaal 8 deelnemers zijn, start ik op dinsdag 31 oktober ’23 met de introductie van vitaliteit. Dit is een speciaal aanbod van 8 lessen voor € 98,00.  In deze groep kan, na overleg, bij de eerst 5 lessen ook nieuwe dansers instromen. Deze groep danst dus op de dinsdag van 19.30 – 21.30 uur. LET OP: deze introductiecursus is op een andere locatie, zie bij praktische informatie. Na deze 8 lessen kan je instromen in september bij de verdiepende groep( als er ruimte is).  Kom je ook? Je bent van harte welkom.

Hierbij is het volgende filmpje, gemaakt door collega Geny Wuestman en Rob Overgauw, vast wel uitnodigend.

https://www.facebook.com/geny.wuestman/videos/279774698243576

Bij vragen mag je me altijd bellen.

Tot dans!

Kinderbiodanza

Op dit moment bied ik kinderbiodanza aan voor ouder en kind in de leeftijd van 4 tot ongeveer 10 jaar. Deze leeftijdsgroep kan in dezelfde fantasie met elkaar meeleven. Als je de agenda volgt kan je het aanbod zien. Heb je interesse en kan je die data niet? Laat sowieso iets van je horen, want er zijn altijd mogelijkheden om (na een inventarisatie van minimaal 8 deelnemers) het in een andere maand eens op een zaterdag of andere dag te organiseren.

Heb je kinderen in andere leeftijden die ook willen dansen? Bv van 18 mnd tot 4 jaar met ouder. Of kinderen vanaf 10 – 14 jaar zonder ouder(s). Mail mij gerust, bij voldoende aanmeldingen (minimaal 8 deelnemers) kan ik een workshop aanbieden.

Zie voor meer informatie onder ditzelfde button: dan specifiek kinderbiodanza.

 

Facebook User Timeline

Close