Activiteiten

Activiteiten

Het dansen is voor mannen en vrouwen; jong of oud, fit of wat minder vitaal, met of zonder danservaring, zonder vaste pasjes. Het gaat erom hoe jij je beweegt en dat kan elke dans of dag anders zijn. De muziek nodigt je uit hoe het op dat moment voor jou is. En dat is altijd oké.

Biodanza kun je ervaren door wekelijks te dansen! Juist dan ervaar je wat het dansen, de muziek en de verbinding met elkaar doet en geef je het een kans om het te laten integreren in je gewone leven.

Stap voor stap vindt er een verdieping plaats in de lessen, en daarmee ook een verdieping in je persoonlijke groei.

Verdiepingsgroep

Biodanza betekent dans van het leven; van plezier ervaren in de dans, het bewegen op muziek tot de levensthema’s van ieder mens. Martin Buber zei: ‘ik besta door de ander’, wat je kan merken in het groepsproces dat bij biodanza zeker aanwezig is. Heel organisch is er nu een vaste groep ontstaan waarmee steeds diepere thema’s gedanst wordt en daarbij is je veilig voelen in een groep belangrijk. Dat kan het beste als een groep stabiel is en ieder elkaar kent en vertrouwt door zo trouw mogelijk aanwezig is. Deze groep is daarom voor mensen die al langer biodanza ervaringen hebben.

Elke eerste maandag van de maanden oktober, november en december is de verdiepende groep open voor dansers met biodanza ervaring en voor bekende danseres die eenmalig mee willen dansen. Daarna kan gekozen worden het thema mee te dansen, waarbij we als groep meer het proces van persoonlijke ontwikkeling in gaan. Deze drie maandagen is de groep dan gesloten. Van december tot 23 maart is de groep gesloten.

Introductiecursus

Er is regelmatig een aanbod voor een introductiecursus van 8 lessen. In deze cursus worden veelal vitale en ritmische dansen aangeboden. Na deze cursus kan je instromen in de verdiepende groep. Om met elkaar al kennis te maken drinken we om 20.00 uur samen thee.

De eerst volgende introductiecursus start weer op maandag 23 en 30 maart, 6 en 20 april , 11, 18 en 25 mei De les is van 18.45 tot 20.00 uur. De deur is open om 18.30 uur. De les op 23 maart was een proefles, tevens de eerste les van de cursus.  Je kan tijdens de cursus ook instromen t/m 11 mei, zodat je zeker 3 lessen mee kan dansen.

Kom je ook? Je bent van harte welkom.

Hierbij is het volgende filmpje vast wel uitnodigend.

https://www.youtube.com/results?search_query=colin+gaat+naar+biodanza+

Bij vragen mag je me altijd bellen.

Tot dans!

 

 

Facebook User Timeline

Close