interview bij 1Zwolleradio 19 januari ’24

interview bij 1Zwolleradio 19 januari ’24

Nou….. dat was genieten, een 2 uur durend interview, uiteraard met veel muziek, bij 1Zwolleradio.

Nog nooit hadden wij, Jessica en ik, dit eerder gedaan in onze vriendschap en collegiale samenwerking; het liep allemaal vanzelf en de tijd vloog om. Net zoals een vivencia/ een les kan verlopen, in een flow in het hier en nu.
Heerlijk om over biodanza te vertellen, onze eigen ervaringen te delen en met elkaar over muziek, bewegen te spreken. Zomaar vanuit de verschillende vragen die er waren en zonder voorop gezet plan of teksten te vertellen.

Super fijn om te vertellen wat biodanza bij de dansers in beweging zet: je voelt je vitaler, levendiger, blijer, zachter en liefdevoller en opener naar je zelf en de mensen om je heen. En nog veel meer op persoonlijke ontwikkeling en ervaringen.

En ook om via een muzieklijst, opgesteld door mij, de laten horen wat muziek met je kan doen en een klein voorbeeld van welke wereldmuziek we gebruiken. Met als slotnummer ‘Imagine’ van John Lennon: zo passend bij de droom van ieder mens en Rolando Toro.

De droom van Rolando Toro, om de hele wereld te laten dansen, om vanuit liefdevolle verbinding het antwoord, het tegenwicht te zijn van het geweld op aarde. Zodat vanuit liefde en dans er ooit vrede komt op aarde.

En met de biodanzagroepen in Zwolle, aangeboden door Jessica, Marike en mij komen we daar steeds dichter bij!

Hieronder de opname van het interview.

deel 1

 

deel 2

 


Reageren is niet mogelijk.

Facebook User Timeline

Close