Praktische info

Wanneer?

We dansen elke maandag van 20:00 tot ongeveer 21:45 – 22.00 uur (deur open om 19:40) Behalve de schoolvakanties.

Meedoen en informatie

Wil je meedoen dan vind ik het fijn dat je vooraf even met mij belt of mailt.

M.i.v. januari 2019 is er een kleine verandering: de eerste maandag van de maand ben je welkom om mee te doen, kennis te maken. En je kan kiezen of je daarna het thema van de maand met ons mee danst. Deze 3 maandagen is de groep dan gesloten, zodat we in veiligheid samen het diepere proces van persoonlijke ontwikkeling kunnen dansen.

Kan je een les niet komen, dat stel ik het op prijs dat je het even laat weten. Biodanza is n.l. niet alleen dansen, het is tevens een systeem dat affecitviteit belangrijk vindt, dus ook omzien naar elkaar in respect.

Voor meer informatie kan je me altijd bellen of mailen.

Anneke kan je bereiken:  telefonisch: 06-12352919 of  info@biodanzainzwolle.nl

Wat trek je aan?

We dansen in gemakkelijk zittende kleding en het is handig om dit in laagjes te dragen. Op blote voeten dansen is fijn, sokjes (let op met uitglijden) of dansschoentjes mogen ook.

Waar is het?

Multicutureel Centrum De Bolder,  Dobbe 29, Zwolle,  achter winkelcentrum de AA-landen

Wat zijn de kosten? 

  • een losse les € 12,- / per 1 mei  € 13,50
  • een 10-lessenkaart  € 100,-:  als je deze in 12  aaneengesloten lessen opmaakt ( dat betekent dat je 2x afwezig mag zijn) dan krijg je als bonus de eerstvolgende 2 lessen gratis / per 1 mei € 115,- met 1 bonusles. De kaart is 20 weken geldig.
  • een proefles € 7,- / per 1 mei € 8,-
  • een introductiekaart van 3 lessen € 25,- : Biodanza kan je het beste ervaren als je een aantal lessen achter elkaar danst. Deze kaart is hiervoor bestemd en is 4 weken geldig. Deze kaart is dan inclusief de proefles./ per 1 mei € 27,50