Wie is Anneke

Hallo, ik ben Anneke Blokzijl.

Ik heb biodanza ontdekt op een vakantie in 2007. Ik dacht dat ik al het een en ander aan persoonlijke ontwikkeling ontdekt had en ‘niets’ daarin meer nodig had. Hahaha, dat bleek al vlug niet zo te zijn. De muziek, de dans en mijn mededansers raakten nog heel wat emoties, gedachten en gevoelens bij mij. En… wat nog het meest opvallende was…. ik had plezier, puur genieten was het!
Ik besloot me aan te sluiten bij een wekelijkse groep in Zwolle. Wat ik de jaren daarna vooral ontdekte is dat ik meer plezier in mijn leven kreeg, mijn creativiteit ( schrijven, beelden maken, schilderen en opener denken) kreeg steeds weer een nieuwe impuls. Ik werd steeds meer ‘Ik’, al mijn rollen als moeder, zuster, vriendin, juf, coach, collega vielen weg. Ik mocht mijn dans dansen. Daarbij ben ik me nog meer gaan verwonderen over hoeveel prachtige muziek er op de wereld is en nog steeds gemaakt wordt.
De muziek zet en houd mij in beweging en daar voel ik me heel goed en gezond bij.
Happy hips, happy smile’s zei mijn eerste biodanzadocent. 🙂

Na een aantal jaren boeiende weekenden en prachtige biodanzavakanties te hebben beleefd, ben ik de opleiding tot biodanzafacilitator in Eindhoven gaan volgen in september 2014. Deze heb ik op 18 mei 2018 met succes afgerond en mag me nu biodanzafacilitator noemen.

Ik ben aangesloten bij Vereniging voor Biodanzadocenten Nederland. (VBN)

Ik heet je van harte welkom bij biodanza in Zwolle en ik hoop dat je veel plezier mag hebben en vele mooie ontdekkingen mag doen.